Var med och gör Radio Krishna!

Gillar du Radio Krishna? Här är din chans att göra skillnad och hjälpa våra program att nå ut till fler lyssnare och förbättras i kvalitet. Läs vidare för att ta reda på hur.

Bli programskapare

Om du är en vaishnava som utövar bhakti-yoga, välkomnar vi dig att skapa innehåll med oss. Kontakta oss på info@radio-krishna.se för att lära dig mer om vad som krävs och för att dela med dig av dina programidéer. Låt oss tillsammans förverkliga din vision på Radio Krishna.

Sprid ordet

Hjälp oss att utöka vår gemenskap. Berätta för dina vänner om oss, dela vår länk http://radio-krishna.se på sociala medier och sätt upp affischer runt om i staden. Varje delning hjälper oss att expandera!

Stöd oss ekonomiskt

Ge gärna en donation för att stödja vår sak. Radio Krishna är ett projekt som drivs helt av frivilliga, och varje bidrag uppskattas och listas nedan. Dina donationer hjälper till att täcka våra utgifter och hålla stationen igång.

För att donera, Swisha till Priyavrata på 070 99 22 55 9. Inkludera "RK" i meddelandet, och om du önskar, ditt namn (annars räknas din donation som anonym). Du kan också ange en donationskod om du önskar bidra till ett specifikt ändamål.

Tillsammans kan vi göra Radio Krishna ännu bättre!

Vi behöver just nu: Pris Donerat hittils
Inspelningsutrustning för portabel studio*
Mikrofon, Shure SM-57, 2 st 2600:- 1000:-
Videomixer, ATEM Mini Pro 3900:-
Mikrofonstativ, kablar etc. 1500:-
8000:-
Inspelningsutrustning för Madhava Puri das
Mikrofon, Shure SM-57 1300:-
Div. kablar etc. 500:-
1800:-
Datorserver, årshyra 6000:-
Totalt: 15800:-

* Vi har planer på att då och då resa runt och göra program tillsammans hemma hos olika krishnahängivna. Förhoppningsvis även direktsändningar med telefonväkterier. Den här utrustningen är vad som återstår för att göra detta möjligt.

Donationer:

Belopp: Donator: Ändamål:
108:- Petö Lagudi
30:- Ninni Pfändtner
1000:- Björn Ulvede Studiomikrofon